Content watched by Whocopied.me

Case: Identitet

Dyrehospitalet Midvest, Dyrenes Lægehus og Ikast Dyreklinik ønskede at fusionere til et nyt, stort og moderne dyrehospital - uden at prale.

Nogle gange er man heldig og få lov til at løse kommunikationsopgaver, hvor man skal have den store kalender og de gode samarbejdspartnere i brug. Det var tilfældet, da en af mine kunder ringede for at høre, om jeg havde tid til en lidt større opgave. Mere jysk kunne man ikke omtale, hvad der ventede forude. 
 

Jeg har brugt Marlenes uundværlige pen gennem flere år. Derfor var det også naturligt at forslå mine nye partnere, at vi kontaktede BUREAU BRIX til denne opgave. Vi har været utrolig tilfredse med Marlenes arbejde som tovholder gennem hele forløbet - fra idé til færdigt produkt. Efter en kort brief vendte hun tilbage med forslag til en færdig pakke med alt fra strategiworkshops til hjemmeside, billeder, sociale medier og meget mere. Det gav os et fantastisk overblik over både forløb og budget, og en sikring i at denne del af fusionen var der kompetent sytring på. Da vi havde sagt Go! kørte processen efter en klar tidsplan, og hun var kompetent til at holde alle oppe på de fastlagte deadlines. Resultatet er perfekt og rammer både os og vores klienter. At have Marlene på holdet sikrer altid et godt resultat. 

Lars Jørgesen
Dyrlæge og medejer
Dyrehospitalet Heden


Se mere på dyrehospitaletheden.dk 

Visuel identitet og websitedesign er leveret af bubble