Content watched by Whocopied.me

Case: Koncept

Mange danskere har kat. Alligevel har katten lav status som kæledyr i Danmark - og det ville DyrlægeRingen på Fyn gerne ændre.

Der findes et væld af hundeskoler til hundeejere. Men ikke en eneste pendant til katteejere. Derfor udviklede jeg Danmarks første Katteskole for katteejere og satte katteadfærd på skoleskemaet sammen med dyreklinikkens katteadfærdsbehandler. 

Katteadfærdsbehandleren fik ny titel som katteskoleinspektør, en stakfuld iøjefaldende visitkort og rollen som afsender på alle de gode råd til katteejere, som vi begyndte at dele til nuværende katteklienter via nyhedsbreve og potentielle katteklienter via Facebook.

Vi oplevede en høj grad af interaktion og begejstring fra katteejere fra starten. Derfor valgte vi også at involvere brugerne, så vi ikke lancerede vores initiativer i blinde. De stemte om vores forslag til kurser og workshops og delte deres holdning til et attraktivt prisniveau for undervisning. 

Resultat

Initiativet (og kattene...) har fået stor bevågenhed i både lokal og landsdækkende presse og på de sociale medier. Og katteejerne? De kører gerne fra Jylland og Sjælland for at lære at tale katsk.  

Jeg er altid fuld af nye ideer og begejstring, når jeg går fra et møde med Marlene. Hun er ikke bare en ekstern konsulent, hun er en sparringspartner, som ikke er bange for at dele ud af sin store viden og lære fra sig. Jeg elsker at arbejde sammen med mennesker, der brænder for det, de laver, og som ved, hvad det virkelig vil sige at arbejde sammen. Dét gør Marlene! Og jeg kan både se på statistikken og mærke i mit kattehjerte, at det vi laver, virker!

Yvonne Thomsen
Aut. Veterinærsygeplejerske & Katteskoleinspektør
DyrlægeRingen 

BESØG KATTESKOLEN

BESØG DYRLÆGERINGEN
 Grafisk samarbejde med Digigraf