Content watched by Whocopied.me

Case: Tryksag

Plakater og kort er old school kommunikation, men trendy som aldrig før. Ikke mindst når de kommer fra Fyyyn. 

Danskerne elsker plakater med motiver fra deres hjemegn, fordi de bringer identitet, minder og design ind i hjemmet - uden at det koster en formue. 

Grafisk designer Hanne Mogensen bad mig hjælpe hende med at skrive bagsidetekst til en serie af plakater og lykønskningskort til sit nye designkoncept Made in Faaborg.  

Motiverne var Svanninge Bakker, Klokketårnet og Ø-færgen, der alle er sydfynske darlings. Det krævede derfor en tur i historiebøgerne og et inspirerende kig ud af vinduet fra mit skrivebord i Faaborg. 

Resultat

Serien er blevet et hit hos forhandlerne og bliver nu solgt i 2. oplag. Efterspørgslen har desuden skabt et behov for en hjemmeside, hvor nye kunder og forhandlere kan finde inspiration og information. Derfor har jeg også leveret webtekst til den fynske designmager.  

Jeg booker Marlene, når jeg skal bruge tekst af høj kvalitet og kreativitet. Marlene skriver enkelt og stemningsfuldt med sproglige finesser, der understøtter mit design. Hun forstår mit behov for tekst, der kan implementeres cross media med gennemført tone of voice.

Hanne Mogensen
Grafisk Designer
Made in Faaborg

BESØG MADE IN FAABORG