Content watched by Whocopied.me

Case: Identitet

Charlotte Allesen bookede mig til at skrive teksten til sin nye hjemmeside. Men vi endte med at give hele profilen en makeover. 

Der findes +1000 coaches i Danmark. Derfor kræver det mere end et smukt portrætfoto og et par smarte overskrifter at skille sig ud på Google.

For at opnå en effektiv hjemmeside er det vigtigt at være bevidst om, hvem du er, og hvem du skriver til - og så gøre det! Når du tør stå ved dit valg, bliver det lettere at skrive passioneret, engageret og frem for alt præcist. 

Tiltræk de rigtige kunder - og glem de andre
Under mit første møde med Charlotte Allesen hjalp jeg hende med at præcisere, hvem hendes primære kunder var - og hvem hendes kunder ikke var. Til sidst stod der følgende på blokken: Mandlige ambitiøse ledere. Derfor valgte jeg at skrive teksterne i et direkte og maskulint univers med fokus på fakta, tal og udbytte. Det resulterede for eksempel i linjer som disse:

"Glem alt om lilla duftlys og alternative teorier. Mit kontor i centrum af Horsens er fyldt med nærvær, respekt og professionalisme - og masser af plads til dine tanker og ambitioner." 

Du er dit brand
Jeg udfordrede også Charlotte med hendes firmanavn HR ALLESEN. Hun har oprindelig en baggrund inden for HR og har siden uddannet sig som coach. Men efter flere år som selvstændig er det tydeligt, at det er hendes virke som coach og personlig rådgiver, der er i fokus. Derfor foreslog jeg, at vi sagde farvel til HR i firmanavnet og i stedet fremhævede hende som brand. Resultatet blev CHARLOTTE ALLESEN - simpelt, men autentisk. 

Undervejs i forløbet spurgte Charlotte om, jeg også havde en idé til, hvad hun kunne skrive på sit visitkort. Jeg foreslog en serie af visitkort med forskellig appel - lige til at målrette forskellige modtagere i forskellige situationer. Den idé var Charlotte vild med, og det blev (i første omgang) til fire af slagsen. Trykprisen var stort set den samme, men værdien meget større - så hvorfor nøjes med et enkelt? 
 

Marlene er en dyr dame, men hver en krone værd. Hun er skarp, fanger hurtigt både indhold og tone og krydrer det hele med mange kreative indspark, som løfter resultatet til et nyt niveau.

Charlotte Allesen 

Executive Coach

 

SE SERIEN MED VISITKORT  

SE HJEMMESIDEN 


Design af website og grafisk identitet: Bubblemedia