Content watched by Whocopied.me

Hvorfor skal du vælge mig som tekstforfatter?

Hvordan ved jeg, at du er den bedste tekstforfatter til opgaven?

Foretrækker du en tekstforfatter, der er pernittengryn med sit arbejde? Glad for kreative udfordringer? Opdateret med de seneste trends inden for forbrugerliv? Så er jeg et klogt valgt.

Som uddannet journalist er jeg god til at skrive artikler, der kan løfte dine resultater med content marketing og brand journalism. Og så er jeg trænet i at stille spørgsmål. Det betyder også, at jeg hurtigt kan zoome ind på, om min Schweizerkniv af erfaring er det bedste valg for dig.

Vil du også være en af mine glade kunder?


 

Hvordan kan du skrive, så det passer til mig?

Jeg har skrevet taler for bankdirektører, klummer for dyrlæger og salgstekster for bilsælgere - uden at være ekspert i hverken økonomi, dyr eller biler. 

God research er et dogme i mit arbejde. Derfor er det også ligegyldigt, om du er mand eller kvinde, henvender dig til børn eller voksne eller repræsenterer en lille virksomhed eller en global koncern. Personlighed er essensen, og den finder og formidler jeg.

Du er ikke hvem som helst

 

 

Hvad koster en tekstforfatter i timen?

Min timepris er 1100,- kroner. Den tager afsæt i mine evner, min erfaring og frem for alt resultater. Jeg kan dog godt finde minustasten på lommeregneren, hvis du ønsker at booke mange opgaver.

Har du et fast budget? Intet problem. Jeg rådgiver gerne om, hvad der er giver mest værdi for dig at bruge pengene på. Jeg giver også gerne en fast pris ved større opgaver. 

Leder du efter den billigste tekstforfatter? Så led videre!


 

Hvorfor skal du bruge så lang tid på at skrive så kort?

Det kan virke mærkværdigt at modtage en faktura på fire timer for et slogan på fire ord. Men en god tekstforfatter sætter ikke bare smarte ord sammen. En god tekstforfatter har respekt for strategi og indsigt i effekt. Du betaler mig derfor ikke kun for at skrive, men også for at tænke – på dig.

Læs udtalelser fra mine kunder

 


Kan jeg ikke bare skrive noget tekst selv?

De fleste danskere kan skrive - og måske fik du endda gode karakterer i dansk? Det gør dig desværre ikke til tekstforfatter. 

Tekstforfatning også kaldet copywriting, handler ikke om at skrive korrekt og sætte de rette kommaer, men om at skabe (de rigtige) reaktioner hos modtageren. 

Har du allerede skrevet en stribe af tekster? Så hjælper jeg dig gerne med at redigere dem lettere og skarpere.

Tjek mine ydelser og kompetencer

 

 

Er der opgaver, du ikke kan løse?

Jeg trives bedst bag et tastatur eller i et flysæde på vej på opgaver end foran hundredvis af mennesker i et auditorium. Derfor takker jeg nej til foredrag.

BUREAU BRIX TRAVEL 

Hvordan foregår processen?

Ring, hvis du ikke kan skrive! Eller udfyld formularen under Kontakt – det er måske nogle af de sidste ord, du skal skrive selv. Herefter spørger jeg ind til dit behov, dit budget og din deadline. Når vi har vendt det, kommer jeg med et udspil til strategi og tidsplan. Når du har nikket til begge, sætter jeg i gang!

Klik videre til kontaktformularen