Content watched by Whocopied.me

Tekstforfatter, copywriter, skribent, journalist, ordsmed...

Der er mange ord for os, der lever af at skrive. Selv er jeg uddannet journalist og arbejder i dag som både tekstforfatter, rejsejournalist og rejseblogger. Læs om min baggrund og mine nicher her.

14 år. Ældre var jeg ikke, da jeg greb titlen som chefredaktør og udgav mit første magasin med en veninde. Hendes stedfar ejede den lokale ugeavis, så vi havde adgang til trykkemaskiner og nørdet snak om layout, stopeffekt og typografi. Og jeg elskede det. 

Spaltevis af erfaring og en jordomrejse senere valgte jeg at uddanne mig som Cand.Comm. i Dansk og Journalistik fra RUC. Bagefter flyttede jeg til USA for studere et lag mere kommunikation ved Boston University. 

Tekstforfatter med skrivebord på Fyn

Tilbage i Danmark har jeg skrevet for medier, virksomheder og organisationer i +15 år. Jeg etablerede mit eget tekstbureau i 2011, hvor kæledyr og rejser er mine nicher.

Når jeg ikke er ude at rejse med min bærbare, skriver jeg fra mit stråtækte bindingsværkhus på landet. Det er den perfekte base for mig, så jeg har den ultimative ro, når jeg skal skrive tekster. 

Trendspotter inden for forbrugerliv

Jeg deltager ofte i seminarer og kurser inden for kommunikation, marketing og forbrugeradfærd. Det betyder, at din strategi og dine tekster altid er baseret på de seneste trends, når du booker mig. 

En tur i supermarkedet og boghandlen er også klassiske pitstop under mine rejser. Hylderne er god inspiration til strømninger i visuel identitet og sproglige smagsløg. Og så er de frem for alt effektive til at afsløre, hvad der hitter i kundevognen – og hvad der ikke længere er værd at skrive om.

Skal jeg skrive for dig? Eller har du brug for strategisk rådgivning? Så vil jeg glæde mig til at høre mere om din historie. 

Hvorfor skal du vælge mig som tekstforfatter? 

Besøg min rejseblog BOHO TRAVEL