Content watched by Whocopied.me

Tekstforfatter, copywriter, skribent, journalist, ordsmed...

Der er mange ord for os, der lever af at skrive. Selv er jeg uddannet cand.comm. og arbejder i dag som kommunikationsrådgiver, tekstforfatter og rejsejournalist. 

Tekstforfatter med skrivebord på Fyn

Jeg har hjulpet medier, virksomheder og organisationer med at udvikle ord, brands og koncepter i efterhånden tyve år. Jeg har eksekveret nationale kampagner, sat min byline i glittede magasiner, sendt hundredvis af nyhedsbreve og skabt den særlige identitet og tone of voice, der favner et dna. 

Siden 2011 har jeg drevet mit eget bureau, hvor flertallet af mine kunder kommer fra veterinærindustrien og rejsebranchen. Her drager jeg absolut fordel af at være gift med en dyrlæge og at have rejst jorden rundt før www. 

Når jeg ikke er ude at rejse med min bærbare, skriver jeg fra mit stråtækte bindingsværkhus på landet. Det er den perfekte base for mig, så jeg har den ultimative ro, når jeg skriver (dine) tekster. 

Trendspotter inden for forbrugerliv

Du finder ofte min notesbog til seminarer og kurser inden for kommunikation, marketing og forbrugeradfærd. Det betyder, at din strategi og dine tekster altid er baseret på de seneste trends, når du booker mig. 

En tur i supermarkedet og boghandlen er også klassiske pitstop under mine rejser. Hylderne er god inspiration til strømninger i visuel identitet og sproglige smagsløg. Og så er de frem for alt effektive til at afsløre, hvad der hitter i kundevognen – og hvad der ikke længere er værd at skrive om.

Skal jeg skrive for dig? Eller har du brug for strategisk rådgivning? Så vil jeg glæde mig til at høre mere om din historie. 

Hvorfor skal du vælge mig som tekstforfatter? 
Besøg min rejseblog BOHO TRAVEL